Üdvözöljük a HKS Lazar honlapján,
a csúcstechnológiás fűtési rendszerek gyártójánál.

Benne vagy: Termékek / Malkas katli

Holz Master- Fa és gáz kazán

A HolzMaster faszerelõ központi fûtõ kazán. Ennek köszönhetően a kazán hatékonysága akár háromszorosa is nagyobb, mint amikor a fa hagyományos módon éget. A kazán teljesen kerámia kemencével van felszerelve, míg a töltőkamra rozsdamentes acéllemezekkel van ellátva, alacsony kibocsátással és hosszú élettartammal. A hőcserélőbe egy tisztító rendszert szerelnek be, amelyet a kazán oldalán elhelyezett kar segítségével mozgatnak. A kemencét egy PID algoritmussal és egy füstgázérzékelővel szabályozó szabályozó segítségével szabályozzák, amely együttműködik a helyiségtáblával és a termosztáttal, az üzemanyag szintjelzővel és a heti programmal. Szabvány szerint az időjárás-szabályozás egy termikus ciklusban működik, és bővítés után - akár négy ciklusban is. A kipufogóventilátor és a rövid ciklusú lábak alkalmazása következtében a kazánházba belépő füstgáz lehetősége minimális. A HolzMaster kazán nagy töltőkamrával rendelkezik, akár 50 cm hosszú fa darabokra.


hatalom: 20 kW
anyag: Acél fűtőanyag: tűzifa
Égő: kamilla hatékonyság: 90,70%
vezérlő: PID algoritmussal és füstgázérzékelővel, lehetőség nyílik egy helyiségtábla csatlakoztatására A töltőkamra térfogata: 120 L

Holz Master Holz Master Holz Master Holz Master Holz Master Holz Master Holz Master
A Holz Master kazán acélcserélőn alapul, melynek köszönhetően a kazán könnyen kezelhető és nagy hatásfokú és hosszú élettartamú. Az acélcserélő előnyeit egy modern kerámia égővel kombinálták. Ez a megoldás lehetővé tette egy szilárd tüzelőanyaggal feltöltött eszköz megépítését, amely egy kézzel feltöltött kazán előnyeit ötvözi a biomassza-tüzelésű kazánok ökológiai előnyeivel. A felső kamra égéskamrában szolgál, és fel van töltve fával, amelyet ezután tüzelnek és gázolnak. A tetején elhelyezett ajtókat az üzemanyag betöltésére, a felső kamra tisztítására és karbantartására használják. Továbbá az alsó részében a kamrának van egy lefolyónyílása, amely két pillangó tartóval van lezárva. Célja az égetőkamra alján összegyűjtött hamu eltávolítása. A felső és az alsó kamrák kerámia égővel vannak elválasztva a felső kamrában égett fa pirolízisében keletkező gázok égésére. Az égőn átfolyó gázok az alsó kamrában égnek. Az alsó kamra ellenőrző ajtaját a kamra és a kerámia égők felületének működtetésére, karbantartására és tisztítására használják. A kemence hátoldalán függőleges égetőcsövekből álló csőcserélő található. Csatlakoztatja a kazán alsó kamráját a füstgázgyűjtővel. A hőcserélő manuális tisztító rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a felület tisztaságának megőrzését. A füstgáz a hőcserélőből kerül át a füstgázgyűjtőbe, majd a kazán tetején a csővezeték felé irányul. A kipufogó ventilátor szívja a levegőt a kerámia égőbe és az égéskamrába. Az égőbe és a felső kamrába szívó levegő mennyisége manuálisan szabályozható a kazán mindkét oldalán elhelyezett csappantyúknak köszönhetően. A kemence fűtési rendszerbe történő csatlakoztatásához használt fűtővíz bemenete és kifolyása a kazán hátsó falán és a tetején található. Ezek a G 1¼ "belső menetű portok. A kazán hátsó falán van egy csatorna a füstgáz elvezetésére a kéménybe. A kazán hőcserélője ásványgyapotból van elszigetelve, amely védi a működés során keletkező hőveszteség ellen. A kazán burkolatának köszönhetően kiváló minőségű, porfestékkel borított acéllemezek készültek.

Méretek

Modell   HM 20
Magasság: mm 1565
Szélesség: mm 770
Mélység: mm 1075

Méretek részletes

Modell   HM 20
A mm 650
B mm 1455
C mm 135
D mm 290
E mm 935
F mm 160
Fel

Hírek

Modern Pellet kazánok

Értékesítés és szolgáltatás országszerte.
Copyright HKS Lazar 2004-2019